Konvertere noen kategorier til annen innholdstype (ex: boktips)

Hvis dere har hatt boktips/anbefalinger publisert som en kategori under “innlegg” kan du bruke denne funksjonen for å konvertere dem til “Anbefalinger”-formatet, så de kan vises i anbefalinger-blokka etc.

1: Gå inn på “innlegg”, og finn et innlegg fra kategorien du vil konvertere. Klikk på navnet på kategorien.

2: Da vil du få opp en liste med kun innlegg fra den kategorien.

3: Klikk så på “visningsinnstillinger” øverst til høyre, og sett “innlegg pr side” til f.ex. 100, 200, eller flere, avhengig av hvor mange bokanbefalinger dere har skrevet. Dette vil la dere velge alle og konvertere alle i en omgang. Så klikker dere på “bruk”. Da skal dere få opp en LANG liste med alle anbefalingene. Dette kan ta noen øyeblikk avhengig av serveren deres og hvor mange dere har skrevet.

4: Nå skal du huke av i boksen ved siden av “tittel”, slik at ALLE anbefalingene deres blir valgt:

5: Deretter skal du velge “Rediger” fra “Massehandlinger”-nedtrekksmenyen, og klikke på “bruk”-knappen rett ved siden av:

6: Når du trykker på “bruk”-knappen vil du få opp en stor boks med forskjellige valg som så vil utføres på ALLE de valgte postene, her skal vi velge å konvertere alle til “Post type: Tips”, og til slutt klikker du på “Oppdater”-knappen. Merk at alle innleggene du hadde valgt nå vil FORSVINNE fra den lista. Dette er ikke noe galt, det er fordi du nå finner dem igjen under “Tips”.

Det SKAL se slik ut! 🙂

8: Nå kan du klikke på “tips” i venstremenyen, og du finner igjen alle de konverterte innleggene der:

9: Til slutt vil vi anbefale at dere går inn på innleggene og legger til informasjon i de tomme feltene på ihvertfall de av innleggene du har tenkt å vise på forsiden, spesielt “forfatternavn”