Hva var det jeg sa? Rogaland er skikkelig i siget om dagen. Forrige uke var det Ryfylkebiblioteket, og i dag er det Haugesund sin tur! Haugesund folkebibliotek har arbeidet flittig med nettsiden sin den siste tiden og nå ser vi det endelige resultatet. Ny flott nettside, responsiv, fargekoder i tråd med kommunens designmanual og i det hele tatt et meget godt stykke arbeid! Det er veldig stas å få faktisk nmed nok et mellomstort bibliotek i Webløft-fellesskapet, og med med den nye nettsiden sin viser at Haugesund virkelig at de har lært seg hvordan de skal bruke og tilpasse nettsideløsningen vår.  Og at de liker det er helt sikkert:

Vi er kjempefornøyde og jeg gleder meg til å jobbe videre med sidene og få til enda flere gode løsninger for lånerne våre! Må si vi er strålende fornøyde med hvor fleksible løsningene for Webløft er.

Siri O. Vikse, Haugesund bibliotek

 

Haugesunds inntreden fører også til en pen økning av det toale innbyggertallet og prosentandelen av befolkningen som nå betjenes av et Webløft-bibliotek. Som kjent har vi en oppdatert oversikt for denne type tall liggende her på nettsiden vår.

Gratulerer, Haugesund! Vi er veldig glad for å ha kompetansen deres med oss på laget!

Sjekk Haugesund biblioteks nye nettsider her!

 

Translate »