Som lovet er nå WL Katalogsøk oppdatert (versjon 2.1) slik at tilpasning til mobile enheter (responsivitet) er på plass. Dermed er det ingen grunn til å vente med å ta det i bruk!

Mobil treffliste

WL Katalogsøk mobil treffliste

Mobil enkelpostvisning

WL Katalogsøk mobil enkeltpostvisning

I 2015 er det helt avgjørende at nettsidene våre er responsive, for allerede i 2014 oversteg internett-trafikken fra mobile enheter den som ble målt fra enheter med desktop-operativsystemer i Norge (Kilde: Hanspetter.info/TNS Gallup Interbuss Q3 2014).

For å teste ut søket vårt i praksis kan du gå til http://eksport.webloft.no der du for anledningen kan søke i Bergen offentlige biblioteks katalog. (Husk å bruke en mobil enhet, da!)

I utviklingsprosesser som denne ser vi stadig nye muligheter for katalogsøket vårt. I prosessen med mobil tilpasning har det vært mye fokus på CSS, og vi håper at bibliotek som  gjør tilpasninger av utseendet på WL Katalogsøk deler med oss andre. Slik kan vi etterhvert introdusere “skins” i katalogsøket vårt som gjør det enkelt for dere å velge mellom ulike utseender.

Mobiltilpasningen er utført av Oslo-firmaet Step One. For å lese mer om selve WL Katalogsøk kan du lese det vi skrev da vi lanserte pluginen 29. april i år.

For å laste ned WL Katalogsøk gå til WordPress og last ned ILS Search by Webloft.

 

Translate »