Anbefalinger/boktips-blokk

Anbefalings-blokken er relativt enkel, men samtidig fleksibel. Et tips er at man ikke bare kan lage anbefalinger om bøker, men at man kan legge til hva som helst av kategorier, både film, teater og andre arrangementer, eller for den saks skyld spennende steder i nærmiljøet? En veiledning på hvordan du legger inn anbefalinger finner du her.

Denne blokka har tre forskjellige hovedvalg: Enten kan du vise en automatisk strøm med enten de 4 eller 8 siste publiserte anbefalingene uavhengig av kategori, eller du kan velge fritt blant publiserte anbefalinger/tips. For å få en overskrift over seksjonen bruker du en vanlig overskrift-blokk.

Etter å ha trykket på “vis nyeste fire” eller “vis nyeste åtte” kan du deretter lagre/publisere, og blokka vil da vises på den siden du har lagt den inn med de aktuelle boktipsene/anbefalingene.

I “velg manuelt” får du opp en nedtrekksmeny der du kan velge/søke blant alle publiserte anbefalinger. Dette kan f.ex. brukes til å lage skreddersydde bokser med anbefalinger – “ti tips til sommerferiebøker”, “våre beste ungdomsbøker” etc.