Hero-seksjonen

En hero-seksjon er et stort og skrikende element i full bredde øverst på siden, som brukes til å fremheve et eller annet man vil gi mest mulig oppmerksomhet. Det kan være et arrangement, det kan være en bokutgivelse, det kan være BUA, eller noe helt annet.

Først må du velge å vise hero-seksjonen, med “Vis hero”-knappen. Hvis den står på “Hero inaktiv” vil den ikke vises på forsiden.

Det er endel forskjellige felter og valg du kan bruke her:

1: Tittel herofelt – dette er den store tittelen som kommer helt først i feltet.

2: Tekst herofelt – dette er teksten som kommer under tittelen.

3: Tekst knapp herofelt – dette er teksten som vil brukes på knappen i herofeltet.

4: Link herofelt – dette er hva knappen vil linke til

5: Illustrasjon/bilde – her kan du legge inn en illustrasjon eller et bilde, og hvis du bruker en av webløft-illustrasjonene kan du også fargelegge den med det neste valget

6: Hero bakgrunnsfarge: Her kan du legge inn en bakgrunnsfarge for heroseksjonen, bare pass på så den gir god kontrast til de andre elementene.

7: “Illustrasjon kontrastfarge” – dette er fargen du kan velge å bruke på endel av elementene i webløft-illustrasjonene

8: Hero bakgrunnsbilde: Det er mulig å bruke et bakgrunnsbilde her. Da vil dette skaleres opp til å dekke hele bakgrunnen av heroseksjonen, og bakgrunnsfargen vil igjen ligge “bak” denne. Det vil si at det er mulig å lage noen stilige kombinasjoner, men man bør være obs på at det ikke er alle bilder som egner seg like godt som bakgrunnsbilder. Husk også at det vil brukes i landskapsformat på desktop, laptop og lignende, mens på f.ex. mobiltelefoner vil det brukes i høydeformat. F.ex. noe med store “jevne” flater og lite detaljer kan ofte fungere bra.

9: Farge på all tekst – her velger du fargen på all teksten i herofeltet. Pass på at denne gir god nok kontrast til bakgrunnsfarge og evt bakgrunnsbilde.

10: Farge knapp herofelt – dette er bakgrunnsfargen på knappen. Pass på at den både har god kontrast til bakgrunnsfargen på herofeltet, OG til fargen på teksten på knappen, i neste punkt.

11: Farge tekst på knapp – dette er fargen på teksten på knappen i herofeltet