Ansatte

Webløft-løsningen har en egen modul for å legge inn ansatte, med navn, bilde, stillingstittel, ansvarsområde, epost og telefonnummer. Igjen vil bare de feltene man fyller inn vises.

Hvis man IKKE ønsker å legge ut bilder på enkeltansatte anbefaler vi at man legger inn det tomme “avatar”-bildet på disse for å få det til å se ryddig ut.

Avatarbildet
Ansatte-modulen finner du under “Ansatte” i venstremenyen.

Hvis man derimot ikke ønsker å legge det inn på noen ansatte i det hele tatt anbefaler vi å bruke “listevisning” i stedet for “blokkvisning”, men om man derimot ikke skulle ønske å legge ut epostadresser eller lignende til NOEN, eller bare til et par, så anbefaler vi heller å bruke en vanlig tekstboks og legge en ansatt pr linje. Merk at “klikk her for å endre listen over ansatte”-teksten bare vises for innloggede brukere.

Listevisning
Blokkvisning

Du kan skrive inn navn, stillingstittel, ansvarsområder, epost-adresse og telefonnummer i tillegg til bildet. Epost og telefonnummer vil automatisk formateres som klikkbare linker.

For å legge til flere ansatte trykker du på den blå “legg til ansatt”-knappen nederst, og for å fjerne en ansatt kan du holde pekeren over raden med den aktuelle ansatte og klikke på minustegnet (se illustrasjon). Hvis man har flere ansatte med stort sett samme informasjon kan man også bruke dupliseringsfunksjonen – det er det lille ikonet rett over “fjern ansatt”. Dette fungerer dessverre bare i nettløsningen, ikke med virkelige ansatte.

Legg til en ansatt
Trykk på “fjern rad”-ikonet for å fjerne en ansatt

Det er også enkelt å endre rekkefølgen på de ansatte ved å ta pekeren over tallene til venstre for ansatt-bildene, da endres pekeren til et kryss og du kan trekke den ansatte oppover eller nedover i rekka.

Ansatte-blokka:

For å vise listen med ansatte på en side lager du først den aktuelle siden, og klikker der du vil ha lista over ansatte. Så kan du enten taste “/” for å få opp en liste over blokker, og begynne å skrive “ansatte”, så får du raskt opp WL-ansatte-blokka. Når du setter inn den kan du så velge enten listevisning eller blokkvisning av de ansatte. Hva som vil fungere best kommer litt an på deres behov og ønsker. Dere kan også lett bytte om på visningen ved å gå inn på den siden der den vises, bytte til den andre visningen i blokken, og så lagre siden med endringene.